Felce Azzurra - un parfum pentru fiecare zi

16.02.2024

Felce Azzurra - un parfum pentru fiecare zi

Felce Azzurra poartă simboluri care au devenit deja iconice și au intrat în imaginația colectivă a mai multor generații: culoarea albastră - o nuanță care transmite calm și o senzație de curățenie, feriga - o plantă veșnic verde care simbolizează misterul, parfumul unic și inimitabil. O combinație de peste o sută de ingrediente venite din toată lumea, o formulă care este încă secretă și scrisă de mână într-un caiet transmis din tată în fiu.

Felce Azzurra își propune să folosească parfumul ca o modalitate de bunăstare, începând de la îngrijirea corpului până la curățarea casei. O lume de note parfumate vă va învălui corpul și vă va parfuma hainele. Măiestria Felce Azzurra aduce arta veche și înaltă a parfumeriei în fiecare gest și ritual al vieții de zi cu zi: toate produsele liniei sunt dezvoltate cu o cunoaștere profundă a esențelor și o alchimie de combinații capabile să ofere o nouă viață amintirilor, emoțiilor și să ofere o stare de bine.

FELCE AZZURRA oferă o nouă călătorie multisenzorială care vă va permite să vă scufundați în parfumuri învăluitoare și intense care fac Italia unică și iubită în întreaga lume, printr-o selecție atentă de fructe și flori cu proprietăți bogate, sănătoase și simbol al regiunilor italiene.

Trecând de la un mic atelier de fabricare a parfumurilor la un atelier de producție și ajungând în cele din urmă la actuala producție industrială la scară largă, Paglieri a scris o poveste de pasiune și succese care o confirmă ca o companie lider pe piața internațională.