Cum sa cureti si sa aerisești salteaua?

17.06.2023

Cum sa cureti si sa aerisești salteaua?

Pe parcursul nopții, omul obișnuit secretă aproximativ 250 de milimetri de transpirație. Când este amestecată cu praf și uzura naturală, salteaua se murdărește treptat.

 Deci, cum putem păstra o saltea curată, fără mirosuri neplăcute?

Saltelele de înaltă calitate sunt adesea căptușite cu țesături durabile și sunt concepute pentru a respinge petele și, prin urmare, vor părea curate în timp. Pot fi necesare investiții financiare suplimentare în astfel de saltele, dar pe termen lung este o investiție care merită - mai ales dacă ești alergic la praf. Dacă apare o pată persistentă pe saltea, curățați-o cu Sano Kal Spray&Wash și apă curată. O dată la două săptămâni, se recomandă să aspirați bine salteaua, să presurați bicarbonat de sodiu peste tot, să așteptați o jumătate de oră și să aspirați din nou. Bicarbonatul de sodiu neutralizează mirosurile și absoarbe în mod natural transpirația, iar prin aspirare se îndepărtează excesul de praf. 

Pentru a da saltelei un miros placut, aceasta poate fi pulverizată cu odorizant de cameră lichid Sano si asteptati uscarea completă.