Produsele Baby Keff într-o formulă inovativă, mult mai delicată și mai atractivă!

17.06.2023

Produsele Baby Keff într-o formulă inovativă, mult mai delicată și mai atractivă!

Copii sunt cea mai bună părticică din noi, de aceea, rețeaua de magazine Sano, are grijă să vă propună o gamă largă de produse pentru îngrijirea copiilor, a renumitului brand din Israel - Baby Keff !

Produsele hipoalergenice Baby Keff au o grijă deosebită față de pielea și scalpul bebelușilor, curăță delicat, îngrijește și oferă relaxare, contribuind la un somn liniștit și desigur la liniștea părinților!
Pielea delicată a bebelușilor este sensibilă la iritații, schimbari de temperatură sau nivelul de umiditate din aer. Sensibilitatea îl face să piardă rapid umiditatea, mai ales în contact cu apa.

Produsele Baby Keff, datorită ingredientului unic de hidratare Hydro Moist previne uscarea și iritația pentru o lungă perioadă de timp, menținînd nivelul optim de hidratare. Curăță delicat și oferă corpului o senzație imediată de prospețime și hidratare. Sunt îmbogățite cu extract de mușețel, flori de gălbenele, de levănțică, vitamina E și bisabolol, care ajută la prevenirea sensibilității și roșeții.

După baie, bebelușul tau se va simti relaxat și învăluit într-un parfum delicat.