Famirel - calitate premium accesibilă tuturor

08.01.2024

Famirel - calitate premium accesibilă tuturor

Famirel este rodul creativității unei comunități internaționale de experți în frumusețe și sănătate. 
Linia de produse Famirel a fost dezvoltată de o echipă de oameni de știință și cosmetologi. Ei folosesc cele mai noi tehnologii, premiante, de ultimă oră pentru a combina ingredientele active inovatoare cu cele tradiționale pentru a crea produse de îngrijire specializate. Pe baza tehnologiilor tradiționale folosind cele mai recente cercetări a fost creat un set de produse care răspund necesităților de bază ale unei persoane moderne. Simbioza dintre tradiție și inovație a fost cea care a dus la crearea acestei mărci comerciale de produse cosmetice.

Ritmul de viață al unei femei moderne îi lasă din ce în ce mai puțin timp pentru a vizita saloanele de înfrumusețare și îngrijire profesională. Sarcina echipei Famirel este de a transfera rezultatele și atmosfera vizitei la un salon de înfrumusețare în condițiile de casă. Misiunea principală în crearea mărcii a fost să dezvolte produse de calitate premium care să îndeplinească cele mai înalte standarde ale industriei de frumusețe, dar în același timp accesibile unei game largi de consumatori. 

De ce să alegi Famirel

Calitatea este prioritatea noastră principală. Acordăm o atenție deosebită fiecărei etape de producție: de la selecția ingredientelor de înaltă calitate până la un control riguros al calității. Produsele noastre sunt concepute pentru a vă spori frumusețea naturală și suntem mândri de felul în care produsele noastre vă accentuează încrederea și vă luminează pielea. Credem în fiabilitatea și eficacitatea cosmeticelor noastre și poți fi sigur că fiecare produs este creat cu dragoste și grijă pentru tine! 

  • Compoziția naturală și responsabilitatea pentru mediu 
  • Nu este testat pe animale 
  • Cosmetica profesională acasă 
  • O gamă largă de produse cosmetice pentru orice problemă 
  • Cosmetice Superfood.